ua en ru

Київрада відновила свою роботу

Київська міська рада відновила свою роботу, на даний момент в сесійному залі зареєстровано 95 депутатів. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Депутати проголосували за внесення до порядку денного проекту рішення Київради про внесення змін до бюджету столиці на 2011 р., за таке рішення проголосував 81 депутат з 95 зареєстрованих. Крім того, депутати проголосували за включення до порядку денного проекту рішення про здійснення зовнішніх позик до бюджету м. Києва, за таке рішення проголосували 73 депутати з 95 зареєстрованих. Ще до оголошення перерви депутати включили до порядку денного проект рішення про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку м. Києва на 2011 р., за таке рішення проголосували 67 депутатів з 67 зареєстрованих до перерви.

За словами лідера Блоку Юлії Тимошенко (БЮТ) в Київраді Тетяни Меліхової, оголошена секретарем Київради Галиною Герегою перерва в засіданні свідчить про розбалансованість сесійного залу. "Оголошена перерва, тому що в сесійному залі немає половини депутатського корпусу, картки не голосують, це говорить про розбалансованість сесійного залу. Серед депутатів Київради на сьогоднішній день є велика (частина) тих, які не належать до жодної фракції. Немає фракційної дисципліни, і тому дуже складно, напевно, ухвалюватимуться рішення сьогодні в сесійному залі", - підкреслила Т.Меліхова. Вона повідомила, що сьогодні в Київраді не голосують картки блоку Віталія Клічко "Удар", частково відсутні депутати з Блоку Леоніда Черновецкого, частина депутатів вийшла з фракції "Столичні реформи", чотири депутати були виключені з фракції БЮТ.