ua en ru

Київрада на засіданні 5 квітня розгляне програму регулювання чисельності безпритульних тварин на 2012-2016 рр

За ініціативи Київської міської державної адміністрації депутатам Київради 5 квітня буде презентовано "Програму контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на період 2012 - 2016 рр". Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Реалізація програми передбачатиме зменшення чисельності безпритульних тварин у місті виключно гуманними методами. Зокрема, мова йде про вилов безпритульних тварин, їхню стерилізацію, вакцинацію та повернення на колишнє місце перебування під опіку фізичних/юридичних осіб, або утримання у притулку.

Виконувати заходи, передбачені програмою, будуть комунальні підприємства міста: "Київська міська лікарня ветеринарної медицини", "Притулок для тварин" та "Центр ідентифікації тварин".

Крім того, КМДА розгляне завтра програми "Яскраве місто" по впорядкуванню освітлення прибудинкових територій столиці, і "Київ етнічний" на 2012-2015 рр. по збереженню, відродженню та розвитку етнічної, культурної та мовної самобутності представників національних меншин, які проживають у Києві, а також підтримки українців, які проживають за межами України.