ua en ru

У Київській області в ДТП з диким кабаном загинуло троє людей

У Київській області в ДТП з диким кабаном загинуло троє людей Фото: у результаті спровокованого диким кабаном ДТП загинули три людини

Встановлено, що 40-річний водій "Renault Logan" намагався об'їхати дикого кабана

Сьогодні вночі, у Київської області, на автодорозі "Біла Церква - Сквира", в результаті спровокованого диким кабаном ДТП загинули три людини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"Попередньо встановлено, що 40-річний водій "Renault Logan" намагався об'їхати дикого кабана, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Проте, на швидкості автомобіль занесло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з транспортним засобом "Renault Kangoo", під керуванням 46-річного жителя Сквирського району", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в результаті зіткнення 40-річний водій і 23-річний пасажир автомобіля "Renault Logan", а також 48-річний пасажир автомобіля "Renault kangoo" загинули на місці події.

З важкими травмами в Сквирскую центральну лікарню доставлений 46-річний водій і 41-річний пасажир "Renault Kangoo".

Тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу, за фактом події порушене кримінальне виробництво.

altaltaltalt

Фото: у Київській області в результаті спровокованого диким кабаном ДТП загинули три людини

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міністерстві закордонних справ України підтвердили загибель українців у ДТП в Новгородській області (Російська Федерація).