ua en ru

У Київській області виявлено 40 тонн львівського сміття

У Київській області виявлено 40 тонн львівського сміття Фото: сміття (УНІАН)

Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження

В територіальних межах Винаровского сільської ради Ставищенського району Київської області вночі на звалище невідомі висипали 40 тонн сміття. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Facebook.

"Слідчо-оперативна група на місці злочину виявила звалище сміття, довжиною близько 15 м і заввишки близько 1.7 м, в якій знаходилися платіжні документи із зазначенням різних львівських організацій", - йдеться в повідомленні.

В даний час поліцейські з'ясовують всі обставини події та встановлюють осіб, причетних до організації незаконного вивезення сміття.

За даними поліції, зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України.

40 тонн львівського сміття знову виявилося на Київщині Сьогодні о 09.15 годині до обласної поліції надійшло повідомлен...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 17 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, за даними на 14 липня, зі Львова вивезли понад 13,5 тис. тонн сміття, включаючи поточну утилізацію відходів.