ua en ru

Київські дитсадки через морози не закриватимуться, - КМДА

Незважаючи на сильне похолодання, в Києві дитячі садки закриватися не будуть. Про це РБК-Україна повідомили в Головному управлінні освіти і науки Київської міської державної адміністрації.

"Садки в Києві закриватися не будуть, а школи закриватимуться відповідно до встановленого температурного режиму", - відзначили в управлінні.

Як вже повідомлялося, із завтрашнього дня, з 1 лютого 2012 року, у столичних школярів, студентів училищ і технікумів, а також комунальних вузів I-II рівнів акредитації починаються вимушені канікули. Розпорядження про це підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Нагадаємо, раніше сьогодні міністр утворення України Дмитро Табачник повідомив журналістам, що на сьогоднішній день в Україні закрито більше 3 тис. навчальних закладів через різке зниження температури. "На сьогоднішній день припинені заняття через низькі температури більш ніж у 3 тис. середніх шкіл. Про це, відповідно до закону, рішення ухвалюють місцеві органи влади і директори кожного навчального закладу. Система дуже проста ... якщо -20 градусів і нижче - заняття зупиняються", - сказав міністр.