ua en ru

Київська міська електричка змінить колір і логотип, - КМДА

В першій декаді жовтня на лінію міської електрички вийде перший поїзд, пофарбований за новою схемою забарвлення і з новим логотипом.

В першій декаді жовтня на лінію міської електрички вийде перший поїзд, пофарбований за новою схемою забарвлення і з новим логотипом. Про це розповів радник голови Київської міської державної адміністрації з транспортних питань Олександр Кава, передає прес-служба КМДА.

"З часом будуть перефарбовані всі вагони електропоїздів міської повідомлення, втім, додаткового фінансування для цього не потрібно. Нова колірна схема буде запроваджено поетапно, тобто по мірі необхідності ремонту і фарбування електропоїздів. До речі, над дизайном нової схеми фарбування, а також над розробкою нового логотипу працював відомий український дизайнер Ігор Скляревський. Про який саме колірній гамі йдеться, кияни зможуть дізнатися вже в найближчі тижні - коли електропоїзд вийде на лінію", - сказав він.

Чиновник також додав, що поїзди міської електрички будуть оновлені не тільки зовні, але і всередині - салони вагонів очистили і облаштували для зручності пасажирів.

Нагадаємо, робота міської електрички в Києві була частково припинена до 27 вересня, а з 10 жовтня електричка повинна запрацювати в звичайному режимі.