ua en ru

У Києві затримали співробітників держустанов на хабарі в 187 тисяч гривень

У Києві затримали співробітників держустанов на хабарі в 187 тисяч гривень Фото: поліція

Правоохоронці провели затримання посадових осіб двох державних установ

Поліція Києва викрила та задокументувала злочинну діяльність посадових осіб. Про це йдеться у повідомленні на сайті Національної поліції.

Так, майже одночасно правоохоронці провели затримання посадових осіб двох державних установ: ДП "Київський експертно-технічний центр Держпраці" та Держпродспоживслужби у місті Києві.

Повідомляється, що за 160 тисяч гривень неправомірної вигоди керівник відділу пообіцяв посприяти виготовленню та затвердженню технічної і проектної документації для розміщення АЗГС на території Київської області.

"Цього ж дня правоохоронці затримали ще двох хабарників. За тисячу доларів США керівник одного з управлінь Держпродспоживслужби та заступник начальника відділу територіального підрозділу у місті Києві також пообіцяли допомогти із видачею документів, зокрема дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, працівники столичного управління захисту економіки Нацполіції, слідчого управління поліції у Києві та прокуратури затримали двох посадовців під час одержання ними неправомірної вигоди. Фігуранти корупційних справ одержали 187 тисяч гривень неправомірної вигоди за вирішення питань, що відносяться до їх компетенції.

У Києві затримали співробітників держустанов на хабарі в 187 тисяч гривеньУ Києві затримали співробітників держустанов на хабарі в 187 тисяч гривеньУ Києві затримали співробітників держустанов на хабарі в 187 тисяч гривеньУ Києві затримали співробітників держустанов на хабарі в 187 тисяч гривень

Фото: у Києві затримали посадовців на хабарі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали на хабарі співробітника патрульної поліції Київської області. Правоохоронець вимагав хабар від учасника дорожньої пригоди, погрожуючи оголошенням в розшук автомобіля та поміщення його на штрафний майданчик.