ua en ru

У Києві біля пункту обміну валют сталася стрілянина

У Києві біля пункту обміну валют сталася стрілянина Фото: Національна поліція

В один із учасників конфлікту отримав вогнепальне поранення

У Києві в результаті стрілянини біля пункту обміну валют чоловік отримав вогнепальне поранення. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Наголошується, що вчора близько 17:50 до чоловіка зателефонувала дружина, яка працює касиром в пункті обміну валют, і попросила терміново прийти, оскільки у неї виник конфлікт із клієнтами, яких не влаштував курс обміну валюти.

Коли він приїхав, в обміннику перебували двоє незнайомців, які лаялися. Чоловік зробив зауваження, у зв'язку з цим один з відвідувачів одразу накинувся на нього і почав бити ногами і руками.

"Тоді киянин вибіг на вулицю, дістав з сумки зареєстрований пристрій для відстрілу гумовими кулями і повідомив переслідувачу, що буде стріляти. Чоловіки пішли, але через кілька хвилин батько повернувся, знову виникла бійка, під час якої його опонент застосував травматичну зброю", - йдеться в повідомленні.

Поліція порушила два кримінальні провадження за попередньої кваліфікації ст. 125 (Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Миколаєві сталася бійка зі стріляниною між місцевими жителями, поліція затримала хуліганів.