ua en ru

У Києві суд засудив грабіжника банків до 9 років в'язниці

У Києві суд засудив грабіжника банків до 9 років в'язниці Фото: суд (Pixabey)

Чоловік з гранатою і пістолетом грабував банки в Оболонському районі

Оболонський районний суд міста Києва засудив грабіжника банків до 9 років в'язниці. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Інциденти відбулися в 2015 році в Оболонському районі столиці: протягом 6 місяців зловмисник вчинив два розбійних напади на фінансові установи на вулиці Автозаводській", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, злочинець, демонструючи гранату і пістолет, погрожував застосуванням зброї, вимагав у працівників фінансових установ зібрати всі гроші і покласти в поліетиленовий пакет. Загалом він вкрав понад 55 тис. гривень.

Так, завдяки проведенню оперативно-розшукових заходів зловмисника затримали. У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину, проте пояснити свої дії відмовився.

Наголошується, що вироком Оболонського районного суду зловмисника за вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву генерального прокурора України Юрія Луценка, що у справі про вибух в Києві на вулиці Грушевського вже є підозрювані.