ua en ru

У Києві починає роботу муніципальна стража

У Києві починає роботу муніципальна стража Фото: підписання Меморандуму про "Муніципальну варту" (Подільська РДА)

Муніципальна варта розпочне патрулювання із Андріївського узвозу

У Подільському районі Києва з'явиться муніципальна варта, котра патрулюватиме столицю з метою догляду за громадським порядком. Про це на своїй сторінці у Fаcebook повідомив голова Подільської районної державної адміністрації Валентин Мондриївський.

За його словами, у понеділок, 13 листопада, було підписано тристоронній Меморандум про співпрацю РДА із поліцією та громадським формуванням "Муніципальна варта".

"Починаємо з Андріївського узвозу та центральної частини району, а далі - охопимо всю територію. Сподіваюся на гарні результати такої співпраці", - написав Мондриївський.

Муніципальна варта починає роботу у Подільському районі Задля спільної роботи в забезпеченні правопорядку, безпеки доро...

Опубліковано Валентином Мондриївським 13 листопад 2017 р.

Нагадаємо, наприкінці вересня Київська міська рада створила комунальне підприємство "Муніципальна охорона". Передбачається, що підприємство забезпечуватиме належну охорону комунального майна територіальної громади міста Києва та надаватиме послуги охорони іншим суб'єктам господарювання. На сьогодні послуги з охорони об'єктів комунальної власності здійснюються суб'єктами господарювання державної та приватної власності, договори з якими укладаються на конкурсних засадах