ua en ru

У Києві на мосту Патона автомобіль врізався у фуру, є загиблий

У Києві на мосту Патона автомобіль врізався у фуру, є загиблий Фото: ДТП (з відкритих джерел)

Пасажир автомобіля загинув на місці, водій госпіталізований

У Києві на мосту Патона автомобіль Porsche Cayenne врізався у вантажівку, одна людина загинула, ще одна госпіталізована. Про це Facebook повідомляє dtp.kiev.ua.

"Попередньо, водій фури" Сканія, за версією оперативно-слідчої групи, здійснював розворот через подвійну суцільну до правого берега. У лівому зустрічному ряду в задню частину причепа на швидкості врізається Порш Каєн реєстрації Придністров'я", - йдеться в повідомленні.

В результаті аварії загинув пасажир автомобіля. Згідно з повідомленням, він не був пристебнутий ременем безпеки, що збільшило б шанси залишитися в живих, як деформація салону машини мінімальна. Водій машини одержав множинні травми, його госпіталізували. Також а машина перебувала цивільна дружина загиблого пасажира, вона важких травм не отримала, і від госпіталізації відмовилася.

Подробиці та фоторепортаж з місця смертельного ДТП у Києві на мосту Патона: попередньо, водій фури " Сканія, по ве...

Опубліковано dtp.kiev.ua 15 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Вишгородській пізно ввечері у четвер, 15 червня, автомобіль в'їхав у зупинився перед ним тролейбус, в результаті паралізовано рух тролейбусів.