ua en ru

У Києві двоє невідомих пограбували ювелірний магазин

У Києві двоє невідомих пограбували ювелірний магазин Фото: поліція встановлює обставини пограбування

Озброєні гранатою і пістолетом чоловіки пограбували ювелірний магазин на Оболоні

У Києві двоє невідомих, озброєні гранатою і пістолетом, пограбували ювелірний магазин в одному з торгових центрів на Оболоні. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва у Facebook.

"Попередньо встановлено, що нападників було двоє, одягнені в темний одяг і шоломи. Зайшовши в магазин, почали погрожувати пістолетом і гранатою, а коли забрали ювелірні вироби, втікли на скутері без номерних знаків. На місці працюють правоохоронці, які спілкуються зі свідками і встановлюють обставини вчинення правопорушення. Зусилля патрульних нарядів і оперативників спрямовані на затримання зловмисників", - йдеться в повідомленні.

Відомості про інцидент зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Оболонського управління поліції, вирішується питання щодо відкриття кримінальної справи. Сума збитку встановлюється.

У Києві поліцейські розшукують розбійників на ювелірний магазин (ФОТО) Подія сталася на Оболоні: двоє чоловіків у шлемах зайшли в крамницю і, погрожуючи зброєю, забрали прикраси. З місця події вони зникли мопедом. О 12:20 правоохоронці отримали повідомлення про розбійний напад на ювелірний магазин в одному із торгових центрів на Оболоні. На місце вирушили наряди патрульної поліції та слідчо-оперативні групи територіального і Головного управлінь поліції. Попередньо встановлено: нападників було двоє, одягнені у темний одяг та шлеми. Зайшовши у магазин, почали погрожувати пістолетом та гранатою, а коли забрали ювелірні вироби, втекли скутером без номерних знаків. На місці працюють правоохоронці, які спілкуються зі свідками та встановлюють обставини вчинення правопорушення. Зусилля патрульних нарядів та оперативників спрямовані на затримання зловмисників. Відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Оболонського управління поліції, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Сума збитків встановлюється. Відділ комунікації поліції Києва

Опубліковано Відділ комунікації поліції Києва 3 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше поліція затримала трьох підлітків, що пограбували ювелірний магазин на 850 тис. гривень.