ua en ru

У Києві в ДТП загинув поліцейський з колишнього "Беркута"

У Києві в ДТП загинув поліцейський з колишнього "Беркута" Ілюстративне фото (УНІАН)

Співробітник поліції їхав на роботу в таксі

У Голосіївському районі Києва в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) вранці у четвер, 27 вересня, загинув працівник полку особливого призначення поліції (колишній "Беркут"). Про це повідомляють "Вартові.Еспресо".

За попередньою інформацією, водій таксі Renault не впорався з керуванням на слизькій дорозі і виїхав на смугу зустрічного руху, де потрапив під вантажівку ЗІЛ.

Фото (espreso.tv)

Повідомляється, що в результаті зіткнення пасажир таксі загинув на місці. Ним виявився співробітник поліції полку особливого призначення 1995 року народження, який їхав на роботу. Водія таксі відвезли в лікарню. Також госпіталізували жінку - пасажира вантажівки .

У зіткненні вантажівки та автомобіля таксі загинув працівник поліції

Опубліковано Вартові еспресо Середа, 26 вересня 2018 р.

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня у Чернівцях близько 3 годин ночі автомобіль патрульної поліції збив пішохода. Згодом стало відомо, що в результаті ДТП загинув 23-річний житель села Горбова Чернівецької області.

Сьогодні в рамках розслідування справи дорожньо-транспортної пригоди з автомобілем патрульної поліції в Чернівцях, в результаті якої загинув пішохід, прокуратура області оприлюднила відео з камери зовнішнього спостереження.