ua en ru

У Києві внаслідок ДТП перекинулася патрульна машина, є постраждалі

У Києві внаслідок ДТП перекинулася патрульна машина, є постраждалі Фото: ДТП з поліцейським авто (facebook.com/KyivOperativ)

Водій Audi перекинула службовий Renault

У четвер, 15 серпня близько 12:00, у Києві, на перехресті вул. Берлінського і Щусєва сталася ДТП за участю автомобіля Audi і поліцейського Renault. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Київ Оперативний.

За попередньою інформацією, жінка не помітила, що інші водії віддали перевагу в русі службовому авто, тому врізалася в машину.

"Попередньо, жінка за кермом Audi рухалася по вул. Берлінського, а Renault з увімкненими проблисковими маяками - по Щусєва. Всі авто зупинилися, щоб віддати перевагу в русі службовому авто, а водій Audi не побачила", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в результаті удару автомобіль правоохоронців перекинувся на бік. Є постраждалі, але травми виявилися серйозними і допомогу вони отримали на місці.

"Зараз на місці працюють правоохоронці, які повинні з'ясувати всі причини аварії. Між тим, рух транспорту ускладнений, по можливості - краще об'їхати", - уточнюється.


Фото: ДТП с полицейским авто (facebook.com/KyivOperativ)

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва п'яний чоловік без прав влаштував ДТП з чотирма автомобілями