ua en ru

У Києві активісти заблокували офіс телеканалу "Інтер"

У Києві активісти заблокували офіс телеканалу "Інтер" Фото: активісти заблокували офіс "Інтера"

Активісти вимагають переглянути політику каналу

У Києві сьогодні, 25 лютого 2016 року, близько 30 активістів заблокували офіс телеканалу "Інтер" на вулиці Дмитрівській, передає кореспондент РБК-Україна.

Зазначимо, співробітники телеканалу не можуть потрапити в офіс через те, що близько трьох десятків активістів з символікою Цивільного полку "Азов" заблокували центральний вхід.

У Києві активісти заблокували офіс телеканалу "Інтер"

Фото: активісти заблокували офіс "Інтера"

На сторінці спільноти "Наш Київ" у Facebook повідомляється, що активісти вимагають переглянути політику телеканалу і заборонити проросійську пропаганду. Учасники акції оголосили її безстроковою і обіцяють провести її в регіонах.

Бійці Цивільного корпусу "АЗОВУ" заблокували будівлю телеканалу Інтер."Просто зараз ЦК Азов і активісти заблокували те...

Опубликовано Наш Киев 25 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше розгорівся скандал через те, що в прямому ефірі "Подробиць тижня" на "Інтері" прозвучала нецензурна лайка шеф-редактора Марії Столярової, яка перервала пряму трансляцію церемонії вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні. Скандал з шеф-редактором "Інтера" попросили розслідувати СБУ.

"Прошу дати кримінально-правову оцінку вищевказаних дій громадянки Російської Федерації Марії Столярової і в разі наявності в них ознак кримінального злочину притягнути її до кримінальної відповідальності згідно з вимогами чинного законодавства України", - йдеться в тексті звернення нардепа Андрія Тетерука до голови СБУ Василя Грицака.

Відомство, у свою чергу зобов'язався перевірити висловлювання Столярової.

Разом з тим, на "Інтері" заявили, що не мають відношення до виробництва даної програми, і всю відповідальність за інцидент поклали на компанію "Національні інформаційні системи". Пізніше стало відомо, що Столярову звільнили.

Крім того, в СБУ повідомили про те, що колишнього шеф-редактора вислали з України.