ua en ru

КМДА: До травневих свят Київ приведуть до ладу.

На виконання доручень Президента України і Кабінету міністрів України щодо благоустрою та санітарної очистки районів Києва, міською владою було розроблено низку першочергових заходів та надано відповідні доручення усім профільним структурним підрозділам Київської міської державної адміністрації, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з інформацією, наданою райдержадміністраціями, в період з 13 квітня було ліквідовано 296 великих сміттєзвалищ, з яких вивезено більше 4,3 тис. куб. м відходів.
Наразі стихійні звалища сміття повністю ліквідовано в Оболонському, Печерському і Шевченківському районах. Від сміття і деревини повністю прибрано Парк Перемоги.
Як повідомив під час колегії перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, вже проведено переговори з ВАТ «Київспецтранс» щодо безкоштовного захоронення великогабаритних і великих відходів, гілля, деревини і піскомету на полігоні №6. Аналогічні домовленості укладено з перевізниками сміття, а також із заводом «Енергія», який безкоштовно прийматиме та утилізуватиме опале листя.