ua en ru

КМДА заявляє про затримки в русі тролейбусних маршрутів через залишені біля узбіч машини

Київська міська державна адміністрація заявляє про затримки в русі тролейбусних маршрутів через залишені біля узбіч машини та ускладнення руху громадського транспорту через незадовільне прибирання снігу. Про це йдеться в повідомленні КМДА.

"Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій інформує, станом на 13:00 30 березня 2013 року наземний громадський транспорт працює у штатному режимі. На маршрути містом направлено 100% рухомого складу відповідно до запланованого. Проте, існують деякі затримки у русі тролейбусних маршрутів, з причини покинутого приватного автотранспорту в габаритах проїзду тролейбусів", - йдеться в повідомленні.

Так, на бульварі Шевченка у напрямку площі Льва Толстого в габариті проїзду тролейбусів було припарковано автомобілі, державні номери АА 8564 ІР та АА 3671 НТ, що призвело до заблокування руху тролейбусів маршрутів №8, 5+7 протягом години.

Також, на просп. Свободи, 1-А у напрямку вул. Північної з 7:59 до 9:30 автомобілем державний номер 258-11 КТ, який вийшов з ладу було заблоковано рух тролейбусних маршрутів №24, 25.

Крім того, змінено тролейбусний маршрут № 35, (станція метро "Дорогожичі" до вул. Івашкевича), який наразі курсує за зміненою схемою без заїзду на просп. Гонгадзе, де від просп. Свободи до вул. Маршала Гречка в обох напрямках в габаритах проїзду тролейбусів припарковано 30 автотранспортних засобів, з них 3 великогабаритні.

Через незадовільне прибирання снігу на вул. Монтажників не можливо організувати стабільну роботу автобусного маршруту звичайного режиму руху №12 (вул. Ізюмська - вул. Олексіївська).

Також у першій половині дня рух громадського транспорту було ускладнено через незадовільне прибирання проїзної частини у 25 місцях, наразі залишаються проблемними: просп. Червонозоряному в районі вул. Кіровоградської, станція метро "Петрівка", вул. Чорнобильська, Уборевича, Вернадського, Сошенка.

Читайте також: КМДА у зв'язку з негодою просить киян не виходити сьогодні з домівок без необхідності