ua en ru

КМДА створила групу швидкого реагування на аварійні ситуації під час опалювального сезону

У Київській міській державній адміністрації запрацює група швидкого реагування на аварійні ситуації під час проходження опалювального сезону у столиці, яку очолив заступник начальника Головного управління житлового господарства Володимир Баженов. Про це під час апаратної наради повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, повідомляє пресс-служба КМДА.

"До складу групи швидкого реагування увійшли керівники профільних головних управлінь та інших підрозділів. Територіально вона базуватиметься у центральній диспетчерській. Головна ідея створення такої групи - швидкість ліквідації аварій. За допомогою моніторингу та он-лайн спостереження, ми зможемо оперативно виявляти місця аварійних ділянок та слідкувати за своєчасною роботою аварійних бригад, що дозволить працювати більш ефективно", - зауважив Олександр Мазурчак.
Він підкреслив, що відпрацювання цієї схеми дозволить ліквідовувати аварії за вісім - десять годин, а не протягом двох діб, як відбувається сьогодні.
Також перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак нагадав головам районних держадміністрацій про персональну відповідальність за ліквідацію аварій на своїх територіях.