ua en ru

КМДА розглядає варіанти компенсації різниці в тарифах на водопостачання та водовідведення, - Мазурчак

Київська міська державна адміністрація (КМДА) розглядає варіанти компенсації різниці в тарифах на водопостачання та водовідведення для уникнення їх підвищення для населення. Про це сьогодні повідомив журналістам перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній момент державний регулятор скоригував ціну на воду на 6% у зв'язку з подорожчанням електроенергії. Сьогодні не прийнято ніяких рішень щодо перекладання цієї суми на населення. Сьогодні це затверджена сума для "Київводоканала", але

"Київводоканал" буде виставляти тільки тим, в кого з ним є прямі договори на цю суму. У них це вводиться 1 березня, у нас нашого розпорядження щодо введення для населення цих тарифів немає.... Ми шукаємо варіанти, які можуть бути альтернативними.

Альтернативним варіантом може бути погашення з іншого джерела і не підняття цього тарифу. Ми повинні прорахувати всі можливі варіанти", - сказав Мазурчак.

Нагадаємо, у Києві з 1 березня 2012 року вступають в силу нові тарифи на водопостачання та водовідведення для потреб населення.