ua en ru

КМДА попереджає про можливе утруднення руху транспорту в неділю у зв'язку з мітингом опозиції

Київська міська державна адміністрації (КМДА) попереджає про можливе утруднення руху транспорту в центі столиці в неділю, 7 квітня, у зв'язку з проведенням мітингу опозиції і футбольним матчем "динами-Шахтар". Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Як повідомили в Департаменті громадських комунікацій КМДА, станом на 17:00 в КМДА надійшло 3 заявки від політичних сил щодо проведення 7 квітня протягом дня мирних акцій у парку імені Тараса Шевченка.

Зауважимо, що організатори очікують майже 30 тис. учасників, незважаючи на те, що місце проведення може вмістити до 5 тис. осіб. У зв'язку з цим передбачається ускладнення руху як суспільного, так і приватного транспорту в зоні проведення акцій. Більше того, організатори повідомляють про можливе повне перекриття руху транспорту на вул. Володимирській (від вул. Шевченка до вул. Льва Толстого) і прилеглих вулиць", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в цю неділю відбудеться футбольний матч між командами "Динамо" (Київ) і "Шахтар" (Донецьк). Очікується велика кількість вболівальників. 7 квітня з 18:30 до 19:30 станція метро "Олімпійська" буде закрита для пасажирів на вхід і вихід, а станція "Палац спорту" - на вихід.

До закриття потяги курсуватимуть повз станції "Олімпійська" без зупинки.

У разі збільшення пасажиропотоку на лінії метрополітену будуть видані додаткові резервні состави поїздів.

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищить пропускну спроможність, ймовірно введення обмежень на вхід пасажирів на станції "Палац спорту", "Олімпійська" і "Площа Льва Толстого".