ua en ru

КМДА: Андріївський узвіз буде відновлений до Євро-2012

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак упевнений, що до початку Чемпіонату Європи Андріївський узвіз буде повністю відновлено. Про це він заявив на сьогоднішній прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Андріївський узвіз буде завершений до Євро, і буде нормальним. Будуть ходити люди Андріївським узвозом... Буде завершене (укладання) бруківки, інженерних мереж, і все інше. Будинки, які є, будуть відреставровані... за півтора місяці", - заявив Мазурчак.

Він також повідомив, що вже прийнято рішення про створення громадського самоврядування тих, хто розміщений або проживає на Андріївському узвозі. "Буде створено такий орган самоорганізації, без узгодження з яким на Андріївському узвозі взагалі нічого не можна буде робити", і "завтра-післязатра буде проведена зустріч міської влади і громадськості, яка опікується цим питанням".

Нагадаємо, 10 квітня інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю в Києві призупинила підготовчі роботи з будівництва торговельного комплексу на Андріївському узвозі.