ua en ru

Катеринчук готовий вести переговори з Добродомовим щодо об’єднання

Катеринчук готовий вести переговори з Добродомовим щодо об’єднання Фото: Микола Катеринчук (facebook.com, Микола-Катеринчук)

Катеринчук прокоментував заяву Добродомова

Пропозиція Дмитра Добродомова щодо об’єднання демократичної опозиції в єдину партію – це серйозна заява зрілого політика. Про це в ефірі програми "44 хвилини" на "4 каналі" заявив голова "Європейської партії" Микола Катеринчук.

"Такі заяви Добродомова демонструють, що він зрілий політик. Кожен буде визначатись, як тільки така пропозиція буде на столі… Що таке партія? Це люди, однодумці, з певною ідеологією. Тому загнати всіх під один бренд і всі пішли… А далі що?", - задався питанням Катерничук.

"Я думаю, що це непроста заява. На неї треба звернути увагу. Я думаю, що далі буде. Принаймні, я готовий зустрітись з Добродомовим…", - додав він.

Раніше під час зустрічі з львів’янами, народний депутат, лідер партії "Народний контроль" Дмитро Добродомов закликав демократичну опозицію об’єднатися та висунути спільного кандидата у президенти.

"Відомо, що ми створили платформу "Народної довіри" для об’єднання партій демократичної опозиції. Наступним кроком має стати створення нової єдиної партії. І об’єднається вона не навколо прізвища, а навколо принципів. Європейських принципів розбудови незалежної та самодостатньої держави. Партія, яка візьме на себе відповідальність за майбутнє України та представить чіткий план відновлення економіки. І саме ця партія має висунути спільного кандидата у президенти, який зможе перемогти на виборах", – наголосив нардеп.