ua en ru

Під Кам'янкою бойовики з великими втратами відступили на попередні позиції, - штаб АТО

Під Кам'янкою бойовики з великими втратами відступили на попередні позиції, - штаб АТО Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики намагалися зайняти нові позиції у так званій "сірій зоні"

Проросійські бойовики на Донбасі у спробі зайняти нові позиції у так званій "сірій зоні" під Кам'янкою Донецької області понесли великі втрати і відступили на вихідні позиції. Про це у Facebook повідомив речник штабу антитерористичної операції (АТО) на Донбасі Антон Миронович.

"Спроба проросійських НЗФ зайняти нові позиції у так званій "сірій зоні" поблизу населеного пункту Кам'янка остаточно зазнала невдачі. Противник, зазнавши великих втрат в живій силі і техніці, відійшов на свої вихідні позиції. На даний момент сили АТО повністю контролюють ситуацію на цій ділянці лінії бойового зіткнення", - повідомив Миронович.

Добрі новини з АТО Спроба проросійських НЗФ зайняти нові позиції у так званій "сірій зоні" поблизу н.п. Кам'янка остато...

Опубліковано Антоном Мироновичем 1 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ЛНР місії ОБСЄ погрожували розправою за привітання жителів з Днем Конституції України. Зокрема, в підконтрольному ЛНР населеному пункті Весела Гора двоє озброєних бойовиків у балаклаві стверджували, що спостерігачі місії ОБСЄ вітали місцевих жителів із Днем Конституції України, після чого заявили, що будуть стріляти в спостерігачів, якщо це повториться.