ua en ru

У Кабміні знали про шпигунську діяльність затриманого чиновника не один місяць, - Гройсман 

У Кабміні знали про шпигунську діяльність затриманого чиновника не один місяць, - Гройсман  Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

За словами Гройсмана, чиновник не мав жодного доступу до державної таємниці

Служба безпеки України слідкувала за чиновником, затриманим напередодні за підозрою у шпигунстві, не один місяць. Про це сьогодні під час години запитань до уряду у Верховній Раді України заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Не один місяць ми знали, про те, що є підозра, що він працює на іноземні спецслужби. Дякуючи СБУ, він весь цей довгий час був під наглядом, звісно, при сприянні КМУ і мого апарату", - заявив Гройсман.

Голова уряду зазначив, що чиновник раніше працював і у Міністерстві закордонних справ, Адміністрації президента, Верховній Раді і Кабінеті міністрів. За словами Гройсмана, чиновник не мав жодного доступу до державної таємниці.

Нагадаємо, 20 грудня Служба безпеки України (СБУ) затримала чиновника Кабінету міністрів України за підозрою в роботі на спецслужби Російської Федерації (РФ).

Затриманим виявився Станіслав Єжов. Згідно з інформацією, опублікованою на офіційному сайті уряду, Єжов є заступником керівника протоколу прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Відзначимо, що в е-декларації Єжова зазначено, що його дружина є громадянкою Російської Федерації.