ua en ru

Кабмін завтра розгляне законопроект про засади державної регіональної політики

Кабінет міністрів України завтра на своєму засіданні розгляне законопроект про засади державної регіональної політики

Кабінет міністрів України завтра на своєму засіданні розгляне законопроект про засади державної регіональної політики. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, який розміщений на сайті Кабміну.

Також міністри розглянуть стан соціально-економічного розвитку Вінницької обл., про який доповідатиме голова Вінницької обласної державної адміністрації Анатолій Олійник.

Також Кабмін планує схвалити рішення Мінфіну щодо погодження обсягу та умов надання місцевої гарантії Тернопільською міською радою у 2014 р. для реалізації інвестиційного проекту "Програма пріоритетних інвестицій з модернізації системи централізованого теплопостачання міста Тернопіль". З цього питання доповідатиме міністр фінансів Олександр Шлапак.

Крім того, депутати розглянуть проект ратифікації меморандуму про взаєморозуміння між Україною та Організацією з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) про розміщення спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та проект відповідного розпорядження Кабінету міністрів України.

Також Кабмін планує розглянути проекти законів "Про внесення змін до закону "Про особливості приватизації майна в агропромисловому комплексі"; "Про внесення змін до закону України "Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою", та "Про присудження щорічної премії Президента України "Українська книжка року".

Планується також виділення коштів для відшкодування витрат, пов'язаних з похованням Героя України, генерал-майора у відставці Березняка Є. С.

Також міністри планують розглянути проекти постанов Кабміну "Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для комплексного медико-санітарного забезпечення та лікування онкологічних захворювань із застосуванням високовартісних медичних технологій громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" та деякі питання для службового користування.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України проведе своє наступне засідання у п'ятницю, 16 травня 2014 р., у Вінниці. Початок засідання призначено на 12:00 в приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації.