ua en ru

Кабмін завтра має намір збільшити статутний капітал "Ощадбанку"

Кабінет міністрів України завтра, 12 червня, на засіданні планує збільшити статутний капітал публічного акціонерного товариства "Державний Ощадний України" та внесети змін до його статуту. Про це йдеться в порядку денному Кабміну.

Крім того, уряд планує затвердити план заходів із запровадження документів, що засвідчують особу, підтверджують громадянство України або спеціальний статус особи, в які імплантован Безконтактная електронний носій, і створити національну систему біометричної верифікації та ідентифікації громадян України, іноземців та осіб без громадянства на 2013-2016 роки.

Кабмін також має намір затвердити державну цільову програму будівництва та розвитку мережі метрополітенів на період до 2020 року та внести зміни до постанови щодо діяльності ДАІ.

На завтрашньому засіданні планується схвалити проект угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Корея про звільнення від оформлення віз громадян, які користуються офіційними і спеціальними паспортами.

Планують члени уряду внести зміни до переліку об'єктів паливно-енергетичного комплексу права державної властності, які можуть надаватися в концесію і розглянути питання приватизації публічного акціонерного товариства "Чернігівський завод радіоприладів" і "Центральне конструкторське бюро Ритм".

А також затвердити перелік державних соціальних стандартів у сфері освіти.

За підсумками засідання заплановано проведення брифінгів за участю віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула, голови Державного агентства з туризму та курортів Олени Шаповалової, заступника керівника Секретаріату Кабінету Міністрів Сергія Камишева.

Читайте також: Янукович вимагає законодавчо забезпечити продовження компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР.