ua en ru

Кабмін сьогодні обере двох членів правління "Нафтогазу"

Кабмін сьогодні обере двох членів правління "Нафтогазу" Фото: Кабінет міністрів (РБК-Україна)

Також уряд розгляне законопроект "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію"

Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні планує обрати двох членів правління ПАТ "НАК Нафтогаз України". Про це йдеться в порядку денному засідання уряду, а також у документах, наявних у розпорядженні РБК-Україна.

Зокрема, планується обрати членами правління генерального директора ПАТ "Укртранснафта" Миколи Гавриленко та голову правління ПАТ "Укргазвидобування" Олега Прохоренка.

Зазначимо, що, згідно з наявною в розпорядженні редакції виписки з протоколу засідання наглядової ради "Нафтогазу", НАК пропонував включити до складу правління ще двох осіб, крім перелічених вище: голову правління ПАТ "Укрспецтрансгаз" Тараса Вовківа і голова правління ПАТ "Чорноморнафтогаз" Світлану Нєжнову

Також на засіданні 24 травня Кабінет міністрів планує розглянути проект закону "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію". Закон визначає принципи і правові аспекти мобілізаційної підготовки та мобілізації в Україні, а також пов'язані з ними повноваження органів державної влади, відповідальність чиновників і обов'язки громадян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів вирішив ліквідувати Державну санітарно-епідеміологічну службу.