ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне виконання Угоди про асоціацію України з ЄС

Кабмін сьогодні розгляне виконання Угоди про асоціацію України з ЄС Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Сьогодні Кабмін розгляне низку проектів законів

Кабінет міністрів України на засіданні сьогодні, 25 жовтня 2017 року, розгляне виконання Угоди про асоціацію України з Європейським союзом (ЄС). Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського уряду.

Повідомляється, що Кабмін розгляне проект закону "Про виконання Угоди про асоціацію між Україною, з одного боку, і ЄС, Європейським співтовариством по атомній енергії та їх державами-членами, з іншого боку".

Крім того, уряд розгляне питання внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів з питань європейської і євроатлантичної інтеграції, а також - запровадження національного механізму координації взаємодії органів державної влади з метою захисту фінансових інтересів України та ЄС.

Також сьогодні будуть розглянуті законопроекти: "Про призначення державних стипендій видатним діячам науки", "Про утворення міжвідомчої робочої групи з вивчення проблемних питань, пов'язаних з діяльністю Національного агентства з питань запобігання корупції" та інші.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, що Кабінет міністрів України найближчим часом затвердить новий стандарт початкової освіти.