ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне перелік дитячих товарів, які звільняються від ПДВ

Кабмін сьогодні розгляне перелік дитячих товарів, які звільняються від ПДВ Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Уряд сьогодні обговорить перерозподіл деяких видатків держбюджету

Кабінет міністрів України сьогодні, 7 жовтня, розгляне проект постанови "Про затвердження переліку продуктів дитячого харчування та товарів дитячого асортименту для немовлят, операції з постачання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість". Про це йдеться в порядку денному на сайті уряду.

Також сьогодні буде розглянуто проект постанови "Про впорядкування грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу". Доповідати про це міністр оборони України Степан Полторак.

Т.в.о. міністра екології і природних ресурсів Сергій Курикін доповість про утворення Державного агентства заповідної справи України.

Крім того, на засіданні буде обговорюватися ряд розпоряджень про перерозподіл видатків державного бюджету на 2015 р. зокрема, витрат передбачених Міністерству соціальної політики, Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерству охорони здоров'я, господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабміну та Міністерства оборони.

Уряд також затвердить фінансовий план на 2016 р. ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів".

Нагадаємо, Кабінет міністрів України просить Верховну Раду України невідкладно внести на розгляд кандидатури на вакантні посади в уряді.