ua en ru

Уряд розгляне сьогодні питання щодо заборони ліквідації та перепрофілювання оздоровчих закладів.

Уряд розгляне сьогодні питання щодо заборони ліквідації, перепрофілювання, відчуження та передачі в оренду оздоровчих закладів для провадження діяльності, не пов'язаної з оздоровленням та відпочинком. Про це йдеться у порядку денному сьогоднішнього засідання Кабміну.

Кабмін планує затвердити положення про представника Кабінету міністрів України у Верховній Раді України.

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник доповідатиме про порядок використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті для виготовлення випускних документів про освіту.

Міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Нестор Шуфрич доповідатиме щодо зміни до постанови Кабміну від 21 січня 2009 р. № 50 (щодо порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо підготовки до зняття з експлуатації атомних блоків та поводження з відпрацьованим ядерним паливом і радіоактивними відходами на Чорнобильській АЕС), а також щодо внесення змін до урядової постанови від 21 січня 2009 р. № 51 (щодо порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки у безпечному стані енергоблоків та об'єкта "Укриття" Чорнобильської АЕС).

Міністр фінансів Федір Ярошенко доповідатиме щодо питання наглядової ради відкритого акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" та публічного акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України".

Уряд планує скасувати рішення від 24 лютого 2010 р. (протокол № 10) щодо прийняття постанови Кабінету міністрів "Про внесення змін до переліків платних послуг, що можуть надаватися бюджетними науковими установами та державними вищими навчальними закладами".

Кабмін також планує заслухати звіт про впровадження спільних з МБРР проектів та пропозиції щодо доцільності їх подальшої реалізації (на виконання рішення Кабінету міністрів України від 14 квітня 2010 р., протокол № 11).