ua en ru

Кабмін розраховує на прийняття Радою низки законів для збільшення зростання економіки України

Кабмін розраховує на прийняття Радою низки законів для збільшення зростання економіки України Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Україна може подвоїти зростання ВВП, вважає прем'єр Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розраховує на прийняття цієї осені Верховною Радою низки законів, які зможуть подвоїти зростання економіки. Про це він заявив сьогодні на засіданні уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми маємо зростання ВВП, але ми можемо його подвоїти шляхом прийняття правильних економічних рішень. Я розраховую на те, що вже цієї осені ми разом з парламентом і президентом приймемо ряд мотивуючих законів, які забезпечать відповідне економічне зростання", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, у кінці вересня прем'єр-міністр заявив, що розвиток промисловості України, зокрема сегмента машинобудування, дозволить забезпечити зростання економіки в цілому не менше ніж на 5%.

"Ми говоримо про стійке зростання економіки, а воно вимагає розвитку власного машинобудування, впровадження інновацій. І ми повинні створювати додаткові можливості, щоб такий розвиток був якісним", - зазначив Гройсман.