ua en ru

Кабмін планує сформувати Міжвідомчу комісію з питань розвитку енергетики

Кабінет міністрів планує затвердити порядок використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з приватизації державного майна. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв доповідатиме із питання про утворення Міжвідомчої комісії з питань розвитку енергетики.

Міністр палива та енергетики Юрій Бойко доповідатиме із питання про представника Кабміну України у раді учасників ТОВ "Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України".

Кабмін планує затвердити новий склад наглядової ради Державної іпотечної установи.

Уряд планує передати державну спеціалізовану фінустанову "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" до сфери управління Міністерства регіонального розвитку та будівництва.

Планується також затвердити порядок погодження здійснення у 2010 р. держпідприємствами, господарськими товариствами, акціонерними холдинговими компаніями (крім банків), у статутному фонді яких 50 і більше відсотків акцій (часток, паїв) належать державі, та їх дочірніми підприємствами запозичень і забезпечення ними виконання зобов'язань за запозиченнями порукою або гарантією.

Кабмін має затвердити порядок використання у 2010 р. коштів, передбачених у держбюджеті для виготовлення службових документів, що засвідчують особу, для виїзду за кордон, а також затвердити порядок використання у 2010 році коштів, передбачених у держбюджеті для забезпечення перебування в Україні іноземних делегацій з офіційними візитами.

Міністр фінансів Федір Ярошенко доповідатиме щодо питання про затвердження заступника директора у раді директорів Чорноморського банку торгівлі та розвитку.

Уряд планує внести зміни до порядку використання у 2010 р. коштів стабфонду для здійснення інвестицій в інфраструктурні об'єкти до Євро-2012.

Уряд планує розглянути питання про організацію залізничного пасажирського сполучення м. Київ - міжнародний аеропорт "Бориспіль" та будівництво злітно-посадкової смуги аеропорту "Бориспіль".

Міністр охорони навколишнього природного середовища Микола Злочевський доповідатиме із питання про виділення коштів для проведення робіт з капітального ремонту захисної дамби.