ua en ru

Кабмін має намір підписати меморандум з електрометалургійний підприємствами про взаєморозуміння

Кабінет міністрів України створив Міжвідомчу комісію з вивченню проблемних питань, пов'язаних з діяльністю електрометалургійних підприємств. Про це мова ідеї в постанові № 877 від 19 вересня 2012 р.

Голові комісії доручено до 1 жовтня підготувати і винести на розгляд уряду проект меморандуму про взаєморозуміння між Кабінетом міністрів і електрометалургійний підприємствами.

Згідно з постановою, комісію очолюватиме перший віце-прем'єр-міністр. На сьогоднішній день цей пост займає Валерій Хорошковський. Також до складу комісії увійдуть глава ФДМУ, НКРЕ, заступник міністра енергетики та вугільної промисловості, заступник міністра фінансів, глава Держмитслужби і ДПС, а також голова Дніпропетровської, Запорізької, Луганської, Донецької облдержадміністрацій, глава НКЦПФР та замглави АМКУ.

Комісія під час своєї роботи проведе аналіз і вивчить стан діяльності електрометалургійних підприємств; підготує припущення щодо вдосконалення нормативно-правової бази у сфері забезпечення діяльності таких підприємств.

Читайте також: Уряд має намір створити робочу групу з питань врегулювання ситуації в електрометалургії, - Рябченко.