ua en ru

Кабмін 8 серпня на спецзаседании розгляне санкції проти РФ

Кабінет Міністрів України 8 серпня на спеціальному засіданні розгляне санкції проти Російської Федерації. Про це в ефірі телеканалу "Україна" заявив міністр юстиції Петро Петренко.

Кабінет Міністрів України 8 серпня на спеціальному засіданні розгляне санкції проти Російської Федерації. Про це в ефірі телеканалу "Україна" заявив міністр юстиції Павло Петренко.

"У п'ятницю відбудеться спеціальне засідання уряду, на якому будуть розглядатися пропозиції нашого комітету, і будуть прийматися рішення щодо конкретних персональних та секторальних санкцій до тих людей, які причетні до сепаратизму і тероризму та незаконної окупації Криму", - сказав Петренко.

Нагадаємо, своєю постановою від 23 липня 2014 р. №278 Кабмін створив комітет з питань застосування санкцій до осіб, які підтримують і фінансують тероризм в Україні.

Урядовий уповноважений з питань європейської інтеграції Валерій П'ятницький заявив, що перелік російських юридичних і фізичних осіб, у відношенні яких будуть введені санкції за підтримку та фінансування тероризму в Україні, буде оприлюднений 12 серпня.