ua en ru

Виборчий бюлетень політичних партій буде складатися з 22 позицій

Виборчий бюлетень політичних партій на майбутніх парламентських виборах у Верховну Раду України буде складатися з 22 позицій, оскільки на сьогоднішній день 22 зареєстровані політичні сили балотуються по загальнодержавному багатомандатному виборчому округу. Пункту "Проти всіх", який раніше був у виборчому бюлетені, не буде. Про це заявив перший заступник глави Центральної виборчої комісії (ЦВК) Андрій Магера, передає кореспондент РБК-Україна ..


"Політичні партії висунули кандидатів у народні депутати України і таких кандидатів буде від 22 політичних партій у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Це означає, що по першому бюлетеню у нас буде 22 позиції, без 23, яка була -" Не підтримую жодного кандидата ні від однієї партії ", - пояснив перший заступник голови ЦВК Магера.

У теж час, він відзначив, що в бюлетені залишиться 22 позиції за умови, що політичні партії, які були зареєстровані ЦВК учасниками кампанії, на своєму з'їзді не приймуть рішення про відмову брати участь у виборах, "але більше ніж 22 їх вже точно не буде".