ua en ru

Через ДТП в Полтавській області: 1 людина загинула, 6 травмовано

У результаті ДТП у Полтавській області 1 людина загинула, ще 6 були травмовані.

У результаті ДТП у Полтавській області 1 людина загинула, ще 6 були травмовані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби облуправління ДАІ в Полтавській області.

"10 грудня, близько 19 годин 50 хвилин на 5 км автодороги Витязі-Вороненцы в напрямку села Богодарівка рухався автомобіль "ЗАЗ-1102" під керуванням 25-річного водія, мешканця Лубенського району. Чоловік, за попередніми даними, скоїв зіткнення з автомобілем "Рено-Логан" під керуванням 59-річного жителя селища Новооржицьке, який рухався в зустрічному напрямку", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, що внаслідок ДТП 26-річний пасажир автомобіля "ЗАЗ 11002" від отриманих травм загинув на місці події , 55-річна пасажир цього автомобіля, мешканка Оржицького району отримала перелом кісток тазу. Водій автомобіля "ЗАЗ 11002" отримав закритий перелом лівого стегна та рвану рану правого коліна.

"Водія автомобіля "Рено Логан" та трьох жінок-пасажирів цього ж авто, віком від 47 до 37 років з різними травмами доставили в Лубенську центральну районну лікарню", - повідомили в ДАІ.

За даним фактом проводиться подальша перевірка.

Через ДТП в Полтавській області: 1 людина загинула, 6 травмовано

Через ДТП в Полтавській області: 1 людина загинула, 6 травмовано

(Джерело фото: управління ДАІ в Полтавській обл.)

Нагадаємо, напередодні у Закарпатській області в результаті ДТП загинула 1 людина і 2 постраждали.