ua en ru

Івано-Франківська міськрада утворила 8 депутатських комісій

Івано-Франківська міськрада VI демократичного скликання утворила 7 постійних і одну тимчасову контрольну депутатські комісії. Рішення про це сьогодні ухвалила друга сесія Івано-Франківської міськради, передає кореспондент РБК-Україна.
Міськрада, зокрема, створила такі комісії: мандатну, з питань депутатської діяльності, етики, захисту прав людини, законності, взаємодії з правоохоронними органами та засобами масової інформації (7 депутатів); з питань планування фінансів, цін та бюджету (12), з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвиткові сіл (12); з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку (8), з питань промисловості, підприємництва, стратегічного розвитку міста, інвестицій та туризму (9), з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення (5), з питань духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики і спорту (5).
У тимчасовій контрольній комісії з питань оренди та приватизації об'єктів комунальної власності, проведення тендерів та розподілу житлового фонду працюватимуть 12 депутатів.
Головами 6 депутатських комісій стали представники ВО "Свободи", ще 2 комісії (з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку та з питань промисловості, підприємництва, стратегічного розвитку міста, інвестицій та туризму) очолили представники "Фронту змін".
Як повідомлялося раніше, в Івано-Франківській міськраді 59 депутатів: ВО "Свобода" (34) "Фронт змін" (9), ВО "Батьківщина" (5), Партія регіонів (4), "Третя сила" (2), "УДАР" (2), "Наша Україна" (2), УРП "Собор" (1).