ua en ru

В Івано-Франківську п'яний водій в'їхав в автомобіль патрульної поліції, є постраждалі

В Івано-Франківську п'яний водій в'їхав в автомобіль патрульної поліції, є постраждалі Фото: в Івано-Франківську п'яний водій в'їхав автомобіль патрульної поліції (if.npu.gov.ua)

В результаті ДТП троє поліцейських отримали тілесні ушкодження

У вівторок, 11 вересня, в Івано-Франківську на перехресті вулиць Юліана Целевича - Галицька водій автомобіля в'їхав у службовий автомобіль патрульних поліцейських, в результаті чого травмувалися троє правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Івано-Франківську.

В поліції повідомляють, що аварія сталася близько 23 годин 20 хвилин вечора. Водій автомобіля "Пежо 308", 49-річний франківчанин, допустив зіткнення зі службовим автомобілем "Тойота Пріус", водій якого зупинився на перехресті на сигнал світлофора.

Так, екіпаж у складі трьох інспекторів патрулював. В результаті ДТП поліцейські отримали тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилися.

"Водій "Пежо" за візуальними ознаками перебував за кермом у нетверезому стані. Від пропозиції пройти медобстеження в установленому законом порядку він відмовився. За допущене адміністративне правопорушення на чоловіка склали протокол за ст 130 Купап. Також за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, розпочато досудове слідство", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Харківській області сьогодні вночі, 12 вересня 2018 року, електричка зіткнулася з вантажними вагонами, в результаті чого постраждали чотири людини.

Раніше повідомлялося, що 10 вересня у Харкові потяг збив 33-річного чоловіка, який сидів на залізничних коліях і не реагував на попереджувальні сигнали машиніста локомотива.