ua en ru

В Іраку сталося два теракти, загинули двоє цивільних осіб

В Іраку сталося два теракти, загинули двоє цивільних осіб Фото: війна в Іраку (UNICEF)

Ще 12 людей поранені в результаті терактів в Іраку

В Іраку сталося два теракти, в результаті чого загинули 2 людини, ще 12 поранені. Про це повідомляє "Агентство Анадолу" з посиланням на джерела в силах безпеки.

Зазначено, що один теракт стався в столиці Іраку Багдаді - на території ринку спрацював вибуховий пристрій. В результаті цього загинули 2 людини і ще сім людей отримали поранення.

"У результаті детонації вибухового пристрою, встановленого невідомими на території ринку в районі Аль-Маалиф на півдні Багдада загинули дві людини, ще сім отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Ще один теракт стався в провінції Діяла на північному сході міста Бакуба. Так, у районі висот Хамрін також прогримів вибух, в результаті чого поранено 5 бійців пешмерге (курдські воєнізовані формування, - ред.).

Нагадаємо, раніше в Іраку в результаті авіаудару був ліквідовано Фадель Хайфа, також відомий як Іяд Талеб Абдуррахман аль-Убейди аль-Муканна, якого вважають помічником лідера терористичного угруповання "Ісламська держава" (ИГИЛ) Абу-Бакра аль-Багдаді.