ua en ru

Ініціативи Кабміну вдарять по найбільш незахищеним верствам населення, - Медведчук

Українців, тих, хто не хоче миритися з новою, відверто антинародною політикою Кабміну український прем'єр Арсеній Яценюк назвав агентами іноземних спецслужб, що намагаються таким витонченим чином дестабілізувати ситуацію в країні. Про це заявив лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук.

На підтвердження своєї думки політик цитує слова прем'єр-міністра: "Їх план змінився. З політичної дестабілізації, сепаратистської ідеології на соціальну та економічну дестабілізацію". "Так описує Яценюк злочинні плани міфічних агентів ФСБ, нібито засланих для цього в Україні ще десятки років тому", - зазначає Медведчук.

Лідер "Українського вибору" нагадав, що уряд знову заговорив про урізання соціальних програм.

"За традицією весь вантаж проблем чиновники переклали на плечі пересічних громадян. Замість того, щоб піднімати економіку, проводити реформи і модернізувати виробництво, народу знову "запропонували" затягнути пояси. Ще тугіше", - підкреслив він.

За його словами, черговий заклик уряду економити на всьому і вся обурив громадян. "Навіть найбільш лояльні до нової влади українці помітили, що всі ініціативи нового Кабміну "за дивним збігом обставин" припускають погіршення матеріального становища найбільш незахищених верств населення", - резюмував Медведчук.