ua en ru

В Індії ліквідували трьох терористів

В Індії ліквідували трьох терористів Фото: в Індії ліквідували трьох терористів

Ліквідовані терористи угруповання "Джаиш-е-Мохаммад"

Індійська армія ліквідувала трьох терористів угруповання "Джаиш-е-Мохаммад", які вчинили напад на армійський табір в штаті Джамму і Кашмір на півночі Індії. Про це повідомляє телеканал NDTV.

Повідомляється, що бойовики в ніч на суботу атакували табір, обстрілявши його з автоматичної зброї і кинувши кілька гранат в районі Сунджаван. В даному районі проживають сім'ї військовослужбовців. Незабаром після цього нападники зникли.

Як наголошується, дві людини загинули, дев'ять отримали поранення, в тому числі жінки і діти. Двоє поранених перебувають у критичному стані. Раніше повідомлялося про одного загиблого і сімох поранених.

Угруповання "Джаиш-е-Мухаммад" ("Армія пророка Мухаммеда") є однією з більш ніж десяти діючих в індійському штаті Джамму і Кашмір сепаратистських угруповань ісламістського толку, які борються за незалежність штату від Індії або за його приєднання до сусіднього Пакистану.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Туреччина в ході військової операції "Оливкова гілка" в сирійському Африні ліквідувала 947 терористів.