ua en ru

У Іммігрант Інвест розповіли, як отримати громадянство Сент-Кітс і Невіс

У Іммігрант Інвест розповіли, як отримати громадянство Сент-Кітс і Невіс

Все більше країн відкривають свої кордони для жителів України. Багато готові виїхати в якийсь райський куточок назавжди. Одним з привабливих для жителів Європи регіонів був і залишається басейн Карибського моря. Про те, як отримати громадянство Сент-Кітс і Невіс — карибської острівної держави — розповіли в компанії Іммігрант Інвест.

Громадянство Сент-Кітс і Невіс

Сент-Кітс і Невіс, як і інші країни Карибського басейну, пропонує інвестиційний варіант отримання громадянства. Здобувач карибського паспорта повинен виконати одну з трьох умов: придбати нерухомість, інвестувати в Фонд диверсифікації цукрової промисловості або в Фонд по боротьбі з наслідками ураганів. Виконання однієї з умов гарантує отримання громадянства Сент-Кітс і Невіс для заявника та членів його сім'ї.

Порівняння вартості карибських паспортів

У Іммігрант Інвест розповіли, як отримати громадянство Сент-Кітс і Невіс

Купівля нерухомості на Сент-Кітс і Невіс

Для отримання громадянства потрібно придбати нерухомість на одному з островів Сент-Кітс і Невіс на суму не менше 400 тис. доларів без права продажу протягом 5 років. Нерухомість заявник не вибирає сам, а набуває з урядового списку.

Інвестиції в Цукровий фонд

Величина внеску у Фонд диверсифікації цукрової промисловості залежить від складу сім'ї заявника:

  • Індивідуальна програма — 250 тис. доларів
  • Основний заявник з дружиною/чоловіком — 300 тис. доларів
  • Основний заявник і до 3 утриманців — 300 тис. доларів
  • Сім'я від 4 осіб — 325 тисяч доларів плюс 25 тис. доларів за кожного додаткового утриманця.

Окремо оплачується перевірка шукачів старше 16 років на благонадійність. Уряд Сент-Кітс і Невіс надає репутації іммігрантів велике значення. Статус громадянина недоступний для осіб з судимостями (без терміну давності), а також для інвесторів з непідтвердженими доходами.

Інвестиції у Фонд по боротьбі з наслідками ураганів

Програма стартувала у вересні 2017 року і завершиться 30 березня 2018 року. Її мета — залучити кошти для ліквідації наслідків буревіїв, які пронеслися над Карибським морем в кінці серпня і початку вересня.

Відповідно до її умов, величина одноразового безповоротного внеску у Фонд становить $150 тис. Це робить програму найбільш вигідною з усіх варіантів.

фіксована Сума для одного заявника, сім'ї з двох чоловік і сім'ї з основного заявника і трьох утриманців. Виняток становлять сім'ї більше чотирьох осіб — за кожного додаткового утриманця доведеться заплатити ще $25 тис.

Перевірка благонадійності ідентична для всіх програм інвестиційної імміграції на Сент-Кітс і Невіс:

  • 7,5 тис. доларів за основного заявника плюс $4 тис. за дружину/чоловіка (для сімей з двох осіб).
  • 11,5 тис. доларів за обох подружжя плюс 4 тис. доларів за утриманців старше 16 років.

Переваги

Громадянство Сент-Кітс і Невіс дає масу переваг. Володарі карибського паспорта можуть без віз відвідувати понад 120 країн, у тому числі Великобританії, країни Шенгенської зони, Сінгапур, Бразилію.

Статус можна використовувати в якості "запасного аеродрому" — Сент-Кітс і Невіс не висуває вимог щодо проживання — можна не жити на території держави жодного дня. Єдина умова — заміна паспорта раз в 10 років.

Хто оформляє

В Україні, Білорусі, Росії, Казахстані та Азербайджані оформленням громадянства займається компанія Іммігрант Інвест. Її фахівці допоможуть отримати паспорт однієї з країн Євросоюзу і Карибського басейну.

Уточнити подробиці, порівняти програми різних країн можна на офіційному сайті компанії або у одного з консультантів по телефону, email або в офісі.

Іммігрант Інвест
Відень, Австрія,
Doblhoffgasse 9, 1010
+43 (650) 540-49-79,
office@imin.pro,
https://immigrantinvest.com/