ua en ru

Хорватія готова поглиблювати співпрацю з Україною в усіх сферах

Хорватія готова поглиблювати співпрацю з Україною в усіх сферах Фото: Андрій Пленкович (flickr.comEuropean Committee of the Regions)

Важливим напрямком є торговельно-економічне співробітництво

Хорватія готова поглиблювати співпрацю з Україною в усіх сферах, зокрема, в торговельно-економічній. Про це йшлося у ході зустрічі віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе з прем'єр-міністром Республіки Хорватія Андрієм Пленковичем в Давосі, передає "Урядовий портал".

"Хорватія готова поглиблювати співпрацю з Україною в усіх сферах. Особливо важливим напрямком є торгово-економічне співробітництво. Відновлення роботи Міжурядової комісії - дієвий інструмент для цього", - зазначив Пленкович.

Климпуш-Цинцадзе висловила подяку Хорватії за підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та її європейського вибору, і зокрема, за послідовну і активну підтримку України в питаннях завершення ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС та лібералізації візового режиму.

Нагадаємо, раніше глава Міноборони Хорватії Дамір Крстичевич заявив, Хорватія готова допомогти з реформуванням Збройних сил України та підтримує інтеграцію Києва до НАТО.