ua en ru

У ході розслідувань САП в липні заарештовано понад 140 млн гривень

У ході розслідувань САП в липні заарештовано понад 140 млн гривень Фото: суды арестовали более 140 млн грн (loda.gov.ua)

Спеціалізована антикорупційна прокуратура опублікувала звіт за липень

У липні у ході розслідувань Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) суди заарештували понад 140 млн гривень. Про це САП повідомила в Facebook в інфографіці, присвяченій результатам діяльності відомства в липні.

Серед основних своїх досягнень у липні САП назвала відшкодування 1,4 млн грн з боку засудженого в справі про заволодіння коштами "Южно-Української АЕС", отримання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів та завершення досудового розслідування стосовно голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Крім того, САП скерувала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Молдови, який за версією слідства маючи на меті зняття арешту із судна Sky Moon, надав військовому прокурору Південного регіону України неправомірну вигоду в сумі 75 тис. доларів.

Також у липні Національне антикорупційне бюро України та САП затримали та розпочали кримінальне переслідування осіб причетних за версією слідства до привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем на держпідприємстві "Львівський бронетанковий завод".

До вашої уваги щомісячний звіт Спеціалізованої антикорупційної прокуратури за липень 2017 року в форматі інфографіки. ...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 23 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ і САП завершили досудове розслідування у справі судді Броварського районного суду Київської області, обвинуваченої у хабарництві.