ua en ru

У Хмельницькій області на хабарах викрито керівників виправної колонії

У Хмельницькій області на хабарах викрито керівників виправної колонії Фото: У Хмельницькій області затримали керівників колонії (khmel.gp.gov.ua)

Службовці вимагали та одержали 3 тис. доларів за дострокове звільнення засудженого

У Хмельницькій області на хабарі поліція викрила керівника виправної колонії. Також правоохоронці затримали його заступника, передає прес-служба прокуратури області.

Зазначається, що службовці вимагали та одержали 3 тис. доларів за сприяння в умовно-достроковому звільненні засудженого від відбування покарання.

Правоохоронцями Хмельниччини викрито керівника виправної колонії та його заступника, які за сприяння в умовно-достроково...

Опубліковано Прокуратура Хмельницької Області 23 лютого 2018 р.

"Під час одержання обумовленої суми хабара від матері засудженого заступника начальника установи виконання покарання викрито "на гарячому" та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Неправомірно одержані кошти вилучено. Його керівника затримано в службовому кабінеті", - повідомили у прокуратурі.

У Хмельницькій області на хабарах викрито керівників виправної колоніїУ Хмельницькій області на хабарах викрито керівників виправної колоніїУ Хмельницькій області на хабарах викрито керівників виправної колонії

Фото: У Хмельницькій області затримали керівників колонії (khmel.gp.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у військовій частині в Хмельницькій області на хабарах Служба безпеки України (СБУ) викрила командира та його заступника. Посадовці понад півроку вимагали щомісячну "данину" від комерсанта за дозвіл на нелегальну торгівлю на прилеглій до військової частини території.