ua en ru

Hilton вибрав 4 банки для IPO в 2014 р

Blackstone Group LP вибрала банки для організації первинного публічного розміщення акцій готельного оператора Hilton Worldwide Inc., повідомляє Reuters.

IPO компанії, як очікується, відбудеться в першій половині 2014 р., повідомили два джерела.

В якості організаторів обрані Deutsche Bank AG, Goldman Sachs Group Inc, Bank of America Corp і Morgan Stanley. Всі згадані вище - Hilton, Blackstone, Deutsche Bank, Bank of America, Goldman Sachs і Morgan Stanley - відмовилися від коментарів.

Повернення Hilton на ринок акцій може відбутися у вдалий для галузі час. Відновлення попиту на послуги готелів співпало з низьким рівнем нової пропозиції, що призвело до буму в секторі, говорить аналітик Green Street Advisors Лукас Хартвіч.

Blackstone викупила акції Hilton з ринку в 2007 р. за 26,7 млрд дол.

EBITDA Hilton, як очікується, буде в 2013 р. на 58% вище, ніж у 2009 р., говориться в презентації для акціонерів Blackstone.

У мережі Hilton Worldwide станом на травень знаходиться 3 тис. 994 об'єкта нерухомості з 657 тис. 618 кімнатами. З цього числа Hilton володіє, взяла в лізинг або має частку в 158 об'єктах з 62 тис. 096 кімнатами.

Бренди заснованої в 1919 р. Конрадом Хілтоном компанії включають Conrad, Doubletree, Embassy Suites, Homewood Suites, Home2Suites, Hilton Garden Inn, Hampton Inn і Hilton Grand Vacations.