ua en ru

У Харьківській області вибухнула автівка, є постраждалий

У Харьківській області вибухнула автівка, є постраждалий Фото: поліція (РБК-Україна)

Стан здоров'я постраждалого задовільний

У Харьківській області вибухнула автівка, в результаті чого постраждав її власник. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, повідомлення про подію, яка сталася сьогодні в селі Старовірівка, надійшло до чергової частини Шевченківського відділення поліції в Харківській області о 07:10. Для встановлення обставин за адресою виїхала слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічного управління харківської поліції, кінологи та швидка медична допомога.

"Правоохоронці встановили, що вибух стався на території подвір’я одного з місцевих підприємств в той момент, коли водій заводив автомобіль "ВАЗ Нива". У результаті події 42-річний власник автівки отримав тілесні ушкодження. Стан здоров’я задовільний", - вказано у повідомленні.

Зазначається, що факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

#Поліція_Харківщини На Харківщині внаслідок вибуху автівки постраждав чоловік Повідомлення про подію, яка сталас...

Опубліковано Поліція Харківщини 24 липня 2017 р.

Нагадаємо, вранці 24 липня на вулиці Жуковського в центрі Одеси вибухнув автомобіль "Жигулі". Інцидент стався близько 10:00 біля будинку №32. У кафе, що розташоване поруч, вибито скло, правоохоронці перекрили рух у кварталі. В результаті вибуху постраждалих немає.