ua en ru

У Харківській області СБУ затримала на хабарі військового комісара

У Харківській області СБУ затримала на хабарі військового комісара Фото: СБУ

Майор вимагав хабар за надання відстрочки від призову на строкову військову службу

У Харківській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали на хабарі військового комісара. Про це йдеться у повідомленні начальника прес-центру Управління СБУ в Харківській області Владислава Абдули у Facebook.

"Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на хабарі керівника одного з районних військових комісаріатів Харківської області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, майор вимагав тисячу доларів від місцевого мешканця за надання відстрочки від призову на строкову військову службу.

Військового комісара затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, у робочому кабінеті під час отримання всієї суми хабара.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, невідкладні слідчо-оперативні дії тривають.

На Харківщині СБУ затримала на хабарі військового комісара. Співробітники Служби безпеки України під процесуальним кері...

Опубліковано Vladislav Abdula 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернігівській області СБУ затримала керівників поліцейських підрозділів за хабарництво.