ua en ru

У Харківській області СБУ викрила на хабарі підполковника поліції

У Харківській області СБУ викрила на хабарі підполковника поліції Фото: хабар підполковнику (прес-служба СБУ)

Він вимагав десять тис. доларів у посадовців університету

Правоохоронці викрили на хабарі підполковника управління захисту економіки Нацполіції у Харківській області. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України (СБУ).

"Оперативники спецслужби встановили, що старший оперуповноважений з особливо важливих справ вимагав у посадовців Харківського національного університету радіоелектроніки десять тисяч доларів США. У таку суму поліцейський оцінив невідкриття кримінального провадження за фактом нібито підроблення службової документації", - йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали у приміщенні вищого навчального закладу під час отримання частини хабара у розмірі 150 тисяч гривень.

У Харківській області СБУ викрила на хабарі підполковника поліціїУ Харківській області СБУ викрила на хабарі підполковника поліціїУ Харківській області СБУ викрила на хабарі підполковника поліціїУ Харківській області СБУ викрила на хабарі підполковника поліції

Фото: хабар підполковнику (прес-служба СБУ)

Наразі тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, 2 квітня співробітник Державної фіскальної служби (ДФС) Миколаєва визнав свою провину в отриманні 240 тис. гривень хабара від одного з підприємців.