ua en ru

У Харківській області сталося ДТП за участю поліцейського, є загиблий

У Харківській області сталося ДТП за участю поліцейського, є загиблий Фото: ДТП (torange.biz)

Ще одна людина перебуває у важкому стані

У Харківській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю співробітника поліції. В результаті ДТП загинула одна людина, ще один перебуває у важкому стані, передає прес-служба прокуратури області в Facebook.

"Сьогодні, 4 вересня, близько 8:00 ранку, в р. Харкові на вулиці Дерев'янка сталося дорожньо-транспортна пригода. 23-річний водій автомобіля BMW-323, не впоравшись з керуванням, врізався в електроопору, внаслідок чого загинула пасажирка авто", - повідомив начальник управління прокуратури області Анатолій Буліч, додавши, що ще один пасажир перебуває у важкому стані.

Повідомляється, що водій автомобіля значних пошкоджень не отримав. Зараз з нею проводяться слідчі дії.

На місці події у водія виявлено службове посвідчення поліцейського УПП р. в Києві ДПП МВС України.

За попередніми даними під час скоєння ДТП водій перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Прокуратура Харківської області почала розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху співробітником Національної поліції, що спричинило смерть. Зараз встановлюються всі обставини події. Тривають першочергові слідчі дії. Максимальна санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Прокуратура розпочала розслідування щодо смертельної ДТП за участю поліцейського на вулиці Дерев'янка (фото) Прокуратур...

Опубліковано Прокуратура Харківської області 4 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області 1 вересня зіткнулися 2 мікроавтобуса. В результаті ДТП в Харківській області загинули 2 людини, ще 17 були травмовані.